Psykoterapi i København

Velkommen til min hjemmeside! Jeg hjælper mennesker med ondt i livet fra København eller omegn. Gennem psykoterapi hjælper jeg dig til et mere realistisk billede af dig selv og af de udfordringer, du møder i livet

Går du og kæmper med angst, depression eller tvangstanker og -adfærd? Har du mistet? Har du været ude for en voldsom oplevelse – en ulykke eller fx utroskab?

Hvis du er fra København og omegn kan du komme til mig for psykoterapi. Jeg hjælper mennesker med lettere til mellemsvære psykiske problemer, som søger personlig udvikling.​

Hvem fra København og omegn kommer til mig for psykoterapi?

Det, du har tilfælles med dem, der kommer hos mig, er, at du har brug for en professionel og nærværende 3. part, som kan hjælpe dig med at få nyt perspektiv på, hvem du er og hvordan du bør forholde dig til dine medmennesker, verden omkring dig og de udfordringer, du møder.

Typisk er der gået ét eller andet skævt i dit liv. Det kan være en pludselig begivenhed, der har rystet dig i din grundvold. Det kan være adfærdsmønstre, du har opbygget gennem mange år, som du ikke slipper af med ved egen kraft.

Psykoterapi er samtale-terapi. Ved at stille de rigtige spørgsmål, kan jeg hjælpe dig til selvindsigt, til at anskue dine omstændigheder i et klarere og mere realistisk lys. Dertil kan min psykoterapi give dig nogle redskaber, du kan bruge til selv at arbejde videre med de tanker og den adfærd, der er rod til de personlige kampe, der udkæmper sig i dit sind.

Gratis prøve-session

Erfaringen viser, at det er utrolig vigtigt, at kemien mellem os passer, hvis du skal opnå positive resultater af din psykoterapi. Derfor er det ikke kun dig, der vælger mig som psykoterapeut – men også mig, der vælger dig som klient.

Det skyldes, at jeg ikke vil modtage din betaling, med mindre jeg mener, at jeg kan hjælpe dig. Som klient fra København og omegn, kan jeg kun hjælpe dig gennem psykoterapi, hvis du selv er motiveret for at yde en indsats.

Derfor starter min psykoterapi altid med en gratis prøve-session, hvor vi ser hinanden an og vurderer, om vi kan samarbejde om at løsne op for det, der plager dig.

Gennem prøve-sessionen får du lejlighed til at stifte bekendtskab med mig som terapeut, mens jeg får lejlighed til at se om, du er parat til at arbejde med dig selv.

Hvis du er interesseret i at møde mig, så ring og fortæl mig om dig selv og lad os aftale en prøvesession. Du kan ringe til mig allerede i dag på telefon: 

28 96 66 77.

Hvis du er fra København og omegn kan du komme til mig for psykoterapi.

Du er velkommen til at kontakte mig på mobil eller mail for en nærmere aftale

​Birgitte Hardt Jørgensen

Østerskov Vænge 4, 2950 Vedbæk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt